Color Club Hypnotic Hologram swatches

Nyt on luvassa sellaisia swatchkuvia, jotka ovat aika harvinaisia täällä blogissa. Glitteriä + paaaljon kimallusta! Sain CesarsShopista kuvattaksi ja esiteltäväksi Color Clubin talven 2018 Hypnotic Hologram uutuuskokoelman.


Hypnotic Hologram kokoelma nimensä mukaisesti sisältää hologlitterlakkoja. Koska en itse ole (ollut) mikään överihololovettaja, en näitä CC:n kokoelmia ole aikaisemmin oiken sillä silmällä seurannut. Nyt kuitenkin googlettelin eri holokokoelmia niin sävyt näissä näyttää pysyvän melko samoinen mutta sisältö/efekti muuttuu. Esim. Halo Crush -kokoelmassa on samat sävyt vain eri muodossa 🙂

Nämä hologlitterlakat ovat ohuita yhdellä kerroksella lakattuna. Näitä voisi käyttää aivan hyvin myös topperina toisen lakan päällä, jos ei ole vaikka aikaa kuivatella paksumpia/useampia kerroksia.  Minä kuitenkin kerrostin kaikkiin swatcheihin lakkoja kolme kerrosta – toisissa kerrokset vähän paksumpia kuin toisissa. Lisäksi käytin Glisten & Glow Top of heaven – pikakuivattajaa. Sainpas säihkettä kynsille! 

On The List – hopeita hologlittereitä kirkkaalla pohjalla. Tämä on kyllä kunnon katseiden vangitsija, kunhan valo osuu. Koostumus oli paksuhkoa ja glittereitä kynsille tuli hyvin.

Lue koko postaus tästä