Color Club Love me.. love me not

Color Club julkaisi juuri sopivasti eri punaisen sävyisiä creme/crelly lakkoja sisältävän kokoelman ennen ystävänpäivää. Kokoelma kantaa nimeä Love me, love me not. Tämä kokoelma on myynnissä CesarsShopissa, josta nämä lakat olen saanut swatchattavaksi.

En oo mikään paras tunnistamaan erilaisia koostumuksia, mutta näissä mun mielestä oli eroja sävyjen kesken. Nuo kirkkaat pinkit (ylhäällä olevassa kuvassa kolme ensimmäistä) oli enemmän crellymäisiä, vähän semmoisia geelimäisiä kynnellä. Taas nuo lämpimät tummat sävyt oli täyteläisiä cremejä. Kaikkia näitä yhdisti se, että nämä kuivui kynnellä kiiltäviksi ja tasaisiksi, enkä swatcheihinkaan käyttänyt erikseen päällyslakkaa.

Single & ready to mingle –  vadelmaisen pinkki crelly. Kynsillä kaksi kerrosta.

Swipe left – makean mansikkainen, punertavan pinkki crelly. Kynsillä kaksi kerrosta.

It’s Complicated – marjainen tumma pinkki crelly. Kynnellä pinkimpi kuin pullossa. Pullossa näyttää taittavan enemmän kylmempään. Kynsillä kaksi kerrosta.

Ghosted – murrettu viininpunainen creme. Yksi kerros toi hyvän peittävyyden tässäkin sävyssä. Kynsillä kaksi kerrosta.

Love’em & Love’em – Oranssiin taittava tumman-/verenpunainen creme.  Peittävyys tosi hyvä, yhdellä ihan vähän paksummalla kerroksella tavallinen lakkaaja pärjää yhdellä kerroksella. Itsellä kynsillä kaksi kerrosta. Tämä on mun suosikki!

Curve’em – tumma, luumuinen purppura creme. Kynsillä kaksi kerrosta.

Kokonaisuutena kokoelma oli hyvä. Laatu oli tasaisista, helppo lakata eli ei valunut kynsinauhoille, mitä toivoo aina vähiten punaisten lakkojen kanssa. Hinta näillä CesarsShopissa on 12.90e.

Lue koko postaus tästä