Color Club Meet Me in Paradise collection swatches

Nyt on Color Clubin uutuuslakat on enimmälti suloisen räväköitä ja osa vähemmän räväköitä pastellilakkoja. Nyt kynsilakkataivaaseen on saapunut paljon uusia kirkkaita sävyjä myyntiin ja sain mahdollisuuden swatchata ne teille ūüôā

Ensimmäisenä esittelyyn pääseen kokoelma Meet me in paradise, joka sisältää 6 eri sävyistä cremeä. Tai kaksi niistä luokittelen enemmän crellyiksi… Mutta aa että mitä kesälakkoja ♥


BEACH, PLEASE! – Räikeä neon barbiepinkki creme. Koostumus hyvä, helppo lakattava. Kahdella kerroksella sai tasaisen peittävyydeen.Alle ei tarvitse valkoista lakkaa värin korostamiseen.


YOU HAD ME AT ALOHA – Neonkoralliin taittava pinkki creme. Levittyy nätisti CC tyypilliseen tapaan. Kynsillä kaksi kerrosta, jolla sai hyvän peittävyyteen. 


TROPICAL STATE OF MIND – Kirkas vaaleanoranssi creme.  Tasaiseen lopputulokseen tarvitsee 2-3 kerrosta paksuudesta rippuen. Itsellä swatcheissa kaksi. 


PALM TO PALM – Kaunis, kirkkan merenvihreä, jonka oikea sävy hankala saada napattua kameralle.Livenä paljon syvempi ja kirkkaampi. Koostumus crelly, hiukan läpikuultava.Kynsillä kolme kerrosta mutta silti kärjet erottuu tietyssä valossa. 


SEAS THE DAY – Kirkas sininen creme.Lakan koostumus paksua ja peittävyys täten

Lue koko postaus tästä