Color Club Sedona summer

Color Clubin kesäkokoelma Sedona summer  koostuu kuudesta eri pastellinsävyisestä mattalakasta. Koostumus on tosi täyteläinen ja paksu, joten kahdella kerroksella sai kaikilla lakoilla tasaisen lopputuloksen. Täyteläinen koostumus ja nopeasti kuivumaan lähtemisessä sai olla tarkkana, että siveltimessä oli tarpeeksi lakkaa. Ohuilla kerroksilla sai aikaan vain epätaisaisuutta ja kaljuuntumista, kun useamman kerran yritti samasta paikasta lakata.


RED ROCK CROSSING – Rusehtavan oranssi mattanude. Todella täyteläinen koostumus. Tarvitsi kaksi kerrosta tasaiseen lopputulokseen. 


I’LL NEVER DESERT YOU – Vaaleanpunainen matta creme.Peittävä. Yhdellä paksummalla kerroksella pärjäisi, mutta täydellisen tasaiseen lopputulokseen kaksi kerrosta. 


LOOKIN’ SHARP – Pastellin vihreä matta creme.Koostumus täyteläinen, helppo kahden kerroksen lakka.


NATURAL WONDER – Puuterisen vaaleanpunainen nude mattacreme. Kahdella kerroksella tasainen lopputulos. 


MADE IN THE SHADE – Harmaasininen tai siniharmaa mattacreme. Koostumus omassa pullossa oli tosi täyteläinen. Vaati kaksi paksua kerrosta, jotta sai tasaisen lopputuloksen koska lähtee kuivumaan nopeasti. 


YOU ROCK MY WORLD – Sinivioletti mattacreme. Paksu koostumus, tarvitsi kaksi paksua kerrosta, jotta sai tasaisen lopputuloksen. 


Yllättyksenä omat suosikit näistä on nuo kaksi nudea. Ne sopi omaan ihonsävyyn

Lue koko postaus tästä