Colose – kosmetiikkaa Sveitsistä

*tuotteet saatu
Colosè on kansainvälinen kosmetiikkasarja, joka panostaa viimeisimpään tietoon tieteen ja teknologian saralla. Ekologisuus, turvallisuus ja raaka-aineiden puhtaus ovat tärkeimpiä elementtejä
yritykselle.Kaikki Colosèn tuotteet valmistetaan Sveitsissä, eikä niissä käytetä  paljonpuhuttua mikromuovia ja kaikki pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä, mikä tänä päivänä ihan loistava asia.

Tutustuin herkälle iholle tarkoitetuille tuotteille, kasvovoiteeseen ja seerumiin sekä uutuustuotteisiin, kangasnaamioihin.


24H Sensitive cream – herkän ihon kasvovoide
Itsellänihän on normaali iho, mutta herkän ihon tuotteet sovetuvat kaikille ja tämänkin voiteen suositus jo jo +20v eteenpäin. Voide sisältää ihoa uusivia ja suojaavia ominaisuuksia. tarkkaan valikoidut raaka-aineet antavat iholle elinvoimaa ja suojaavat samalla ihoa erinäisiltä ulkoisilta haitoilta, joille erityisesti herkkä iho on altis.

Tehoaineina kasvovoiteessa ovat:
Kasviglyseriini, sheavoi, skvalaani eli oliiviuute, avokado-ja seesamiöljy, allantoiini, semramänty sekä 3 ksylitolia.

Yhdessä nämä ainesosat parantavat ihon luonnollista vastustuskykyä, lisäävät ihon joustavuuttta, aktivoi solujen uudistumista ja hidastavat ihon ikääntymistä. Oliiviuute on rakenteeltaan samanlainen kuin ihon omat rasvat ja se onkin tärkeä ylläpitämään talituontannon ja ihon suojaavan rasvakerroksen toimintaa.

Avokado ja seesamöljy

Lue koko postaus tästä