COSRX – Laadukasta kosmetiikkaa Koreasta + ALEKOODI

*Saatu ilmaistuote


Korealainen kosmetiikka on jo jonkin aikaa ollut lähellä sydäntäni eikä ole päivääkään, kun en ihonhoitorutiineissani käyttäisi korealaisen kosmetiikan tuotteita. Hinta-laatusuhde, tuotteiden innovatiivisuus, teho ja nykyään myös verrattain hyvä saatavuus ovat syitä, miksi k-kosmetiikasta on tullut itselleni niin mieluista. Pääsin suureksi ilokseni tekemään yhteistyötä Beautykon kanssa, joka on suomalainen korealaista kosmetiikkaa maahantuova yritys, ja sain Beautykolta testiin heidän uusimman maahantuomansa brändin COSRX:n tuotteita. Beuautykon verkkokaupassa on myynnissä neljän eri korealaisen kosmetiikkabrändin tuotteita, jotka ovat kaikki Beautykon itse maahantuomia. Valikoimista löytyy COSRX:n lisäksi, Eyenlip, Dewytree ja SKINFOOD. Dewytree on näistä ainut, josta mulla itelläni ei ole kokemuksia, mutta aivan varmasti aion niitäkin jossain vaiheessa hankkia itselleni testiin. Tänään keskitytään kuitenkin COSRX:n tuotteisiin!

Sain Beautykolta jaettavaksi teille myös alekoodin, eli koodilla LINDA saatte -20% alennuksen kaikista Beautykon tuotteista 7.10.2020 asti! Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

COSRX on perustettu vuonna 2015 ja samalla se on varmasti tällä hetkellä yksi tunnetuimpia korealaisen kosmetiikan brändejä. COSRX:n