Cryo-Fit – Mielen ja kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Testasin viime viikolla Pasilassa olevan Cryo-Fitin Bodyshape Alipainetreenauksen infrapunalla.Puoli tuntia kestävä treeni oli todella tehokas. Olin jo vartin kuluttua hiestä märkänä ja puoli tuntisen kävelymatolla kävelyn jälkeen tuntui todellakin siltä, että olin treenannut. Treenin alussa sai valita nopeuden ja sen millaisen treenin haluaa toteuttaa. Valitsin rasvanpolttotreenin ja treenatessa mäkivastus nousi juoksumatolla kävellessä ja 40 asteen lämpö lämmitti alakroppaani. Treenit eivät olleet kumminkaan liian rankat vaan olin loppupäivän ajan vielä hyvinkin energinen. Minulle kokonaisvaltainen hyvinvointi on todella tärkeää ja pidän hikiliikunnasta. On myös tärkeää, että kohteessa on asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta, kuten on Cryo-Fitin studiolla.

Ensimmäinen kerta on aina kokeiluluonteinen alipainetreenaukseen ja sen saa maksutta, joten kannattaa ainakin kokeilla tätä huipputehokasta treenimuotoa. Siitä voi löytyä jopa uusi treenimuoto tai hyvä tukimuoto muun treenin ohella.

Kannattaa seurata Instagramissa satumkirjavainen, niin voit tsekata treenit ensi tiistaina ja perjantaina!

Bodyshape alipainetreenauksessa infrapunan lämpö tunkeutuu ihon syvyyteen puhdistaen kehoa. Kävellessä laitteella hikoilu tehostuu jopa kolminkertaisesti, haitalliset kuona-aineet poistuvat kehosta hien mukana, tämä aikaansaa

Lue koko postaus tästä