Cup of therapy

Kävin lauantaina Helsingin keskustan Pure Waste liikkeessä hankkimassa miehelle isänpäivänlahjaksi perusteeppareita (ja itselleni myös), ja silloin silmääni osui alla oleva ihana collegepaita printillä. Liikkeessä ei enää ollut kokoani joten paita jäi kauppaan, mutta paita jäi mieleen pyörimään sen verran vahvasti että päätin tuttuun tapaan sukella netin ihmeellisen maailmaan ja selvittää jos sen saisi hankittua jostakin muualta.

 

Eteeni pompsahti heti sivusto nimeltä Cup of Therapy ja selvisi että on kyse melko tuoreesta konseptista/yrityksestä, tarkalleen viime keväänä perustetusta, jolla on tavoitteena avata ja tehdä mielenterveysteemoista helpommin lähestyttäviä. Cup of Therapyn takana on psykoterapeutit Antti Ervasti ja Elina Rehmonen sekä graafikko Matti Pikkujämsä.

Löysin ja sain haluamani paidan, ja sen lisäksi tilasin vielä toimistolleni seuraavat kortit (joista yksi lähtee huomisen postin mukana toiselle yrittäjälle) muistuttamaan tärkeistä aiheista. On sanoja ja tekoja jotka ovat vaikeita, ja silloin tämänkaltaiset tuotteet toimivat mielestäni hyvänä keskustelunavauksena tai joskus ihan vain lohtuna. Mitä mieltä te olette

Lue koko postaus tästä