CURLY GIRL METODI | EI SUORALLE HIUKSELLE

Kysyin tässä tällä viikolla tahtoisitteko kyseisestä aiheesta videon vaiko teksti muodossa olevan perus postauksen. Video voitti yhdellä äänellä, joten perinteisesti tein sitten myös aiheesta videon. Kuitenkin koska voitto oli vain yhden äänen päässä jätin alkuperäisen kirjoitukseni aiheesta teille luettavaksi.

”Nyt suuressa suosiossa hiustenhoidon kanssa on ollut sellainen kuin Curly Girl metdoi. Tämä on ollut hiljaisena trendinä jo jonkin aikaa, muttä tämän vuoden alkupuolella metodi on räjähtänyt suorastaan käsiin. Itse olen kuullut töissä monestikin mainittavan tästä. Oikeastaan asiakkaat ovat kysyneet olenko kuullut tästä ja pari asiakkaista on jopa tätä metodia itse käyttänyt ja sen vuoksi mitään ylimääräisiä tuotteita ei saa käyttää. Sanon suoraan; se hankaloittaa meidän, kampaajien, työtä. Varsinkin jos kyseessä on henkilö jolla ei ole luonnonkihara hius.
Curly Girl metodi on siis hiustenhoitotapa, jolla hoidetaan sekä korostetaan luonnonkiharia hiuksia. Tämä on noussut nyt niin isoksi ilmiöksi internetissä, että jopa sellaiset joilla ei ole luonnonkiharoita ovat alkaneet toteuttamaan tätä metodia. Voin kyllä sanoa,

Lue koko postaus tästä