Daim-juustokakku (gluteeniton)


Viikonloppuna oli kurja ilma. Vettä satoi ja syksy näytti todelliset kasvonsa. Kylmää, pimeetä ja märkää. Lapset kiukutteli ettei ole mitään tekemistä. Äiti tunsi huonoa omaatuntoa, kun istutti tunti tolkulla tv:n ääressä. Kiukkua ja hampaiden kiristystä koko viikonloppu. Kaiken tämän ”kurjuuden” keskellä meillä oli yleinen asuntonäyttö, minkä vuoksi meillä vanhemmilla oli vielä enemmän pinna kireällä. Piti siivota ja järjestellä koko talo, niin sisältä kuin ulkoa, esittelykuntoon. Pään vaivaa aiheutti missä voisimme viettää aikaa asuntonäytön ajan koirien ja lasten kanssa. 
Tylsää ja stressin täyteistä viikonloppua hieman parantaaksemme päätimme tehdä erilaisia herkkuja nautittavaksi. Lauantaina mässäiltiin nachovuolla ja itse tehdyllä guocamolella. Sunnuntaille leivottiin päiväkahville Daim-juustokakku. Ja täytyy myöntää, että sanonta ”hyvä ruoka, parempi mieli” pitää paikkaansa. Kun vatsat oli täynnä herkkuja, sujui ilta paremmissa tunnelmissa vesisateesta huolimatta. 
Sunnuntaina tuli kehuskeltua tällä onnistuneella kakulla somessa ja minulta pyydeltiin tähän kakkuun reseptiä. Joten päätin nyt sitten kirjoittaa tämän meidän version kakusta tänne blogin puolelle. Alkuperäinen resepti löytyy Annin

Lue koko postaus tästä