Day & Night by Linda Lampenius

Linda Lampenius on yksi kaikkien aikojen mahtavimmista naisartisteista, joita ihailen. Hänen mielettömän upea viulumusiikki saa tempaistua kuulijansa mukaan musiikin ihmemaahan. 
Linda Lampenius on energinen, taiteellinen ja hurjan viehättävä ja kaunis esiintyjä. Tämä naisellinen nainen on pysynyt pinnalla vuosikaudet. Mutta mitä kaikkea se vaatii,  että jaksaa vuodesta toiseen kiertää konserteista toiseen ja esiintyä täydellä teholla ja sen päälle vielä näyttää niin upealta, kuin Linda? 

Videolla Linda Lampenius soittaa Säkkijärven polkan. Hämmästyttävän elävä musiikki elää Lindan käsien ja viulun yhteisymmärryksestä. 

Linda Lampenius treenaa ja syö terveellisesti. Hän on selättänyt syömishäiriönsä ja on tällä hetkellä onnellinen vaimo, äiti ja artisti. Jaksaakseen ja näyttääkseen yhä 48 vuotiaanakin niin hyvältä, käyttää hän myös ravintolisiä. Aiemmin hän tarvitsi lähes 20 eri lisäravinnepurkkia, joten syystä hän päättyi yhteistyössä Better4youn kanssa kehittämään aikuisen naisen tarpeisiin sopivan ravintolisän. Pääsin testaamaan Better4youn kautta tätä Day ja Night by Linda Lampenius-settiä.  

Day by Linda Lampenius sisältää 60 kapselia, joista jokainen sisältää luonnollisia ainesosasia ja

Lue koko postaus tästä