Dermosil 3 ja lupasin höllätä

Uudenvuoden aikaan on tapana tehdä lupauksia tulevalle vuodelle. Lehdet pursuavat treenivinkkejä ja kevyitä aterioita. Monet päättävät laihduttaa ja joku siinä onnistuukin. Tiukkaa itsekuriahan se vaatii ja kestävyyttä. Pitkäjänteisyyttä. Ei kymmenen kiloa lähde pelkällä päättämisellä tai kertalenkillä. Saati vaikka 30kg. Tarvitaan myös ruokatottumusten muutosta ja liikuntaa. 

Minä en ole päättänyt laihduttaa enkä alkaa täysin vegaaniksi (vielä?), vaikka olenkin vähentänyt punaisen lihan syöntiä roimasti. Se ei kuitenkaan johdu lupauksesta tai laihtumisajatuksista.  Hyvällä omallatunnolla kerron myös kuvan karkkien olevan eilen ostettu ja ihan ajattelin syödä ne itse jostain aikaa.

Aiemmat vuodet ovat menneet siinä, että yritän laihduttaa, yritän syödä vähemmän, yritän jättää pois sokerin ja rasvan ja lähes koko ruuan. Yritän, yritän yrittämästä päästyäni, eikä sekään riitä.

Siinä missä toiset syövät 4-5 ateriaa, minä olen syönyt 2-3. Olen ajatellut, etten voi enkä saa syödä, koska en pysty liikkumaankaan juurikaan. Teinpä niin tai näin , niin ilman liikuntaa paino nousee tai jojoilee paikallaan. Se nousee silläkin, jos

Lue koko postaus tästä