Dino Parkas Radailiai – Dinopuisto Liettuassa


Kesän Baltian roadtripillämme kävimme tutustumassa myös Liettuassa sijaitsevaan Dino puistoon. Viralliselta nimeltään paikka on Dino Parkas Radailiai. Se sijaitsee Liettuan länsirannikon tuntumassa Klaipedan lähettyvillä (n. 7km päässä).

Kävimme siellä, kun ajelimme Klaipedasta pohjoiseen päin kohti Palangaa (hieman sivureittiä tosin saa mennä).


Meidän koko perhe tykkäsi paikasta kovin. Siellä on erilaisia dinosaurushahmoja, jotka liikuttavat häntäänsä ja päätään sekä niistä tulee ääniä. Lisäksi jokaisesta on tietoa. Hienon näköisiä ja varmasti jokaisen dinofanin unelma. Dinoja on ripoteltu pitkin poikin aluetta. Siellä on siis paljon muutakin kuin vain dinojen katselu. Mukava koko perheen paikka.

Alueella on muutamia huvipuistolaitteita, peililabyrintti (ihan mahtava sellainen), leikkipaikka ja seikkailurata. Lisäksi aina välilllä tehtiin kasvomaalauksia ja paikan maskottidino oli kiertelemässä.

Sen lisäksi alueelta löytyy hieman eläimiä. Vuohet olivat ihan vapaana eläinaitauksen vieressä. Pupujen sekaan pääsi kävelemään ja niitä sai vapaasti silitellä ja ottaa syliin. Lapset olivat tästä aivan innoissaan. Lisäksi kävelimme alpakoiden kanssa samassa aitauksessa.

Paikan perällä oli mm. erilaisia pomppupaikkoja ja muuta hauskaa.

Lue koko postaus tästä