Dior Hydra Life Jelly Sleeping Mask

Viimeisiä viikkoja viedään töissä ja muutto on koko ajan ollut tekeillä, eli kiirettä pitää. Lomallakin pitäisi käydä, eli huomenna lennän Etelä-Ranskaan muutamaksi päiväksi. Mutta sitä ennen vähän tästä yönaamiosta, jonka huurrelasipurkki on niin painava, että jos se tipahtaisi varpaille, voisi jälki olla aika kauhistuttavan näköistä.
Satuin ostamaan tämän Import Parfumerien alesta ihan ex-tempore. Siis en ollut suunnitellut ostavani.

Geeli sisältää glyseriiniä, luonnon kasvituutteita (ruttojuurta, punaluppion juuriuutetta, ihoa kosteuttavaa kiiltomalvauutetta, Haberlea rhodopensis-uutetta, mikä lieneekään suomeksi). hyaluronihappoa, lesitiiniä, antioksidanttista tokoferolia, kosteuttavaa betaiinia, nylonia, silikoneja jne. Koko INCI selityksineen löytyy cosdna.com -sivustolta.

Ei riittänyt minun pintakuivalle sekaiholleni tämä geeli yökosteuttajaksi! Kokeilin myös pienen purkin Laneigen Water Sleeping Maskia, jota sanotaan tämän Diorin tuotteen dupeksi. Sama tulos.

Makeupalleyn sivuilla Diorin naamio oli kuitenkin saanut aika kovat pisteet 4.3/5, tosin kolmen arvioijan voimalla. Ihmettelen.

Onko joku muukin kokeillut?

Lue koko postaus tästä