Disney pulma


Disney ongelmaa pukkaa kuulkaa nyt täällä!Kun on ongelmatilanne askartelujen suhteen, mikäs sen parempi homma, kuin tulla teiltä kysymään ratkaisua.Muistatteko, kun mainitsin, että minulla jäi pikabetonia jäljelle hevosen korjauksesta?Teinpä sitten tällaiset Disney ”taulut”…kurkataan tarkemmin, että mistä on kyse!

Minulla on tällaisia silikonimuotteja, Mikki, Aku ja Pluto.Kaadoin pikabetoniseoksen muottiin ja sitten vaan odottelin kuivumista.Tunnin kuluttua sain jo kipata valmiin teoksen irti muotista.

Pluto on tehty saumauslaastista ja sen kuivumista piti odottaa vuorokauden verran.Pluto on pari astetta vaaleampi kuin Mikki ja Aku.No nyt siihen ongelmaan!Mitä mieltä olette, pitäisikö nämä maalata vai antaa olla tällaisina?Jahka saan päätöksen (teidän avulla) tehtyä, meinaan kiinnittää näihin ripustuskoukut ja asetella ne yläkerran tasanteen seinälle!
Tällaisella Disney pulmalla alkaa tämä viikko.Oikeastaan tänään on tulossa kiva päivä, lähdemme työkaverin kanssa juhlistamaan 10 vuotta Espoon kaupungin palveluksessa olemista.
Ihanaa uutta viikkoa teille kaikille <3

Lue koko postaus tästä