DIY adventtikynttilät

Eilen oli ensimmäinen adventtisunnuntai. 

Palasin ulkomaanreissulta 30.11 eli lauantaiaamuna kello 5, joten kovin vähäiset on olleet minun joulukuun valmistelut. Kaikki tarvittavat blogihommat olivat hyvissä ajoin tehtynä ja ajastettuna. Mutta ne adventtikynttilät. Unohdin, että ensimmäinen adventtisunnuntai on jo 1.12, eikä mulla ollut mitään vasittuja adventtikynttilöitä.
Meidän jouluperinteeseen ei ole koskaan kuulunut juuri mitään muuta, kuin lisääntyneet kausivalot, muutamia koristeita, kuusi ja joulun viettäminen mieheni vanhempien luona. Adventit on jääneet aiempina vuosina unohduksiin, mutta tänä vuonna halusin jouluttaa enemmän. 

Koska minua laiskotti, menin helpoimman kautta tässä tuunauksessa. Tähän tarvitset vain pieniä pilarikynttilöitä, niille jalat tai minkä tahansa polttoalustan, glitter-kontaktimuovia ja askarteluveitsen tai pikkusakset. 
Glittermuovin olen ostanut Tokmannin 1-2e laarista. Kynttilätkin on jääneet meidän 2016 vuonna juhlituista häistä, kovin paljoa ei meidän huushollissa näitä poltella 😀

Tee näin:
Voit joko leikata kontaktimuovista A4 kokoisen arkin ja tulostaa numerot peilikuvana kontaktin paperipuolelle, tai piirtää ne vapaalla kädellä. Minä tein vaikeasti ja piirsin ne ensin koneen näytöltä paperille, leikkasin ja käytin

Lue koko postaus tästä