Diy Bambi ja Pikku Hippu -mekko

Pääsiäinen on ihanaa aikaa ommellaPääsiäisen ompeluna oli PaaPiin TSI-bambi.  Tytölle syntyi suloinen Hippu-mekko ja pipo. 
Bambin kuvio on niin söpö! 

Ompelin tytöille suloisen Bambi-pehmon. Se oli hauska tee-se-itse ompelupaketti kankaineen ja kuvallisine ohjeineen. Ompelin yhtenä aamuna pari sisustyynyä ja ajattelin, että minä sen tuosta vain hurautan samalla! Tiedättekö sen tunteen, kun hullutus lähtee lapasesta? Pääsiäisen aikana syntyi paljon muutakin.

PaaPiin TSIBambi on hyvä askartelu. Paketissa on selkeät ohjeet ja valloittavan suloinen Bambi painettuna kangaspalalle. Hauskaa, että kerrankin tuli opeteltua ompelun lisäksi ohjeiden lukutaitoa ja sisäistämistä. Vallaton mieleni ei pysty keskittymään ohjetekstiin ja siinä käy samalla tavalla kuin lukisin tekstiä tietokoneelta ja sitten yritän hypätä tylsän osuuden yli. Heh, no sitä tylsää osuutta ei ohjetekstissä olekkaan! Nyt kun Bambi on viimein valmis, niin toinen menisi jo helposti.

Bambi oli sinänsä yksinkertainen piti vain leikata kuvio kankaasta, jättäen pienet saumavarat ja ommella kokoon, kääntää ja täyttää vanulla. Onneksi ompelukone teki nättiä saumaa loppuun asti. Kivointa oli,

Lue koko postaus tästä