DIY: HÖYHENLAMPPU


Nämä kyseiset teeseitse -höyhenlamput taisi tulla ”muotiin” jokunen vuosi takaperin, mutta hitaasti lämpenevänä persoonana sain innostuksen tällaisen tekemiseen vasta hetki sitten. Voi myös olla, että aiempi suodatinpussivalaisin minkä tein, on ollut palovammoineen liiankin kirkkaasti mielessä, joten ei ihan heti ole tehnyt mieli ryhtyä vastaavaan projektiin. 

Lasten leikkihuoneesta kuitenkin puuttui kattovalaisin, eikä haluttu sinne tavallisen tylsää plafondia muttei myöskään mitään hirveän hintaista design lamppuakaan. (Vaihtoehtojahan näiden väliltä ei ollut, heh)  Hetken Instagram selailun jälkeen muistin tämän höyhenlampun olemassa olon ja aloin vertailemaan eri kauppojen hintoja. Hinnat pyörivät 70euron sekä useiden satojen eurojen välissä, päätin tehdä siis tälläkin kertaa itse ja säästää edes muutaman euron.

Aloitin lampun teon joskus tammi-helmikuun vaihteessa. Tuolloin en löytänyt sulkia oikein mistään lähikaupoista, joten tilasin sulat Wishiltä, kuin myös tuon riisipaperivarjostimen. Toisaalta ihan hyvä näin, sillä täällä, kun olisi jostain askartelukaupasta nuo höyhenet hakenut niin uskon, että olisin saanut pulittaa niistä aika suuren summan. Sulkia tilasin yhteensä 13 pakettia

Lue koko postaus tästä