DIY JOULUKALENTERIT

 paloja, pähkinöitä, rusinoita tms päälle. Ota yksi konvehti päivässä sitä vähän parempaa joulukalenterisuklaata.


2. Lumihiutale/jääkide-joulukalenteri
Muistatko vielä ikkunoihin leikattavat lumihiutaleet? Paperi taitellaan useaan osaan ja leikataan hiutaleet muotoonsa. Netti pursuaa ohjeita näihin ja samalla idealla saa tehtyä myös jääkiteitä.


Jos 24 hiutaletta ja kidettä on liikaa, voit toki tehdä muitakin seinä- ja ikkunakoristeita. Esim. Punatulkkuja, enkeleitä, tonttuja… Tai laajenna askartelua myös pöytäkoristeisiin, kuusen koristeisiin ja roikkuviin, kuten esim. Himmeli tai jouluinen mobile.


3. PussikalenteriTee 24 pussia, joissa numerot päällä ja sisällä jotain pientä. Tällaisiin käy pussien koosta riippuen mitä vain. Askartelu- ja koulutarvikkeet, hiuspompulat, jalkakylpytabletit, makeiset… 

4. KorttikalenteriOnko postcrossing tai atc-vaihto saajan mieleen? Tai haluatko ihan muuten vaan antaa tai kerätä itsellesi 24 ihanaa ostettua tai itsetehtyä korttia, miksei kirjeetkin käy? 
Kortteihinhan voi kirjoittaa runoja tai mietelauseita, ajatuksia hänestä tai jättää kortin tyhjäksi, niin siinä on 24 käyttökorttia. Kirjeitä voit kirjoittaa vaikkapa 6 ekaa kuukautta 2 per kuukausi itsellesikin. Puolen vuoden päästä sitten avaat ne yksitellen. 

5.

Lue koko postaus tästä