DIY kameralaukku

Maaliskuun Käsityön teemavuoden teemana oli kierrätys ja minun oli tarkoitus ommella teeman mukaan vanhasta kirppislaukusta uuden muodon ja tarkoitusperän omaava laukku. Halusin kameralaukun, koska olin myynyt edellisen järjestelmäkameran mukana pois.Törmäsin kuitenkin ongelmiin yrittäessäni ommella, että päätin nakata laukun nurkkaan. Minun koneella ei ollutkaan mahdollista ommella tekonahkaa.

Laukun raato marinoitui kaapin pohjalla noin kuukauden, kunnes tajusin, että voinhan minä ottaa siitä laukusta osia ja ommella uusilla kankailla melkein kokonaan uuden. Miehen lähdettyä tiistai-iltana yövuoroon, minä kaivoin ompelukoneen ja laukun raadon kaapista ja purin laukusta sinne leikkaamani pehmusteet, jotka on peräisin vanhasta kaksinkertaisesta päiväpeitosta. Lisäksi irrotin D-lenkit, pienet nepparikaistaleet, vuorin sisätaskun ja pohjassa olleen vahvikkeen.Musta tekonahkalaukku oli muistaakseni alunperin Gina Tricotin satchelin ja messenger bagin hybridi. Sen ostin jo 2010 parilla eurolla kirppikseltä ja käytin sen aika hyvin loppuun. 

En ole mikään ompelisti, joten tein laukusta yksinkertaisen. Mitoin ja leikkasin laukun koon sisätaskun ja pohjapalasen mittojen ympärille ja siitä tuli n. 25cm leveä ja

Lue koko postaus tästä