DIY kuorinta-aine


Työrupeaman jälkeen ja näin loman kunniaksi ajattelin, että nyt on päästävä tuosta hämähäkinverkosta kasvoillani.On puhdistettava kasvot kunnolla ja aloitettava loma siloisella iholla.Tein itselleni kuorinta-aineen kodista jo valmiiksi löytyvistä aineksista.

Sokeria, hunajaa, öljyä ja minttuteetä.

2tlk sokeria2tlk öljyä2tlk hunajaa1 pussi minttuteetä

Levitin kuorinta-ainetta ympäri kasvoja ja annoin hetken aikaa sen imeytyä ihoon.Sitten aloin hieromaan pyörivin liikkein, kuorinta-ainetta iholla.Kasvoihin tuli ihana puhdas pinta.Tee ja sokeri keräsivät ihon epäpuhtaudet itseensä.Huuhtelin kasvot vedellä ja taputtelin kuiviksi.

Iho tuntuu aivan ihanalta, lopputulos on todella pehmoinen.Ihon pintaverenkierto myös selvästi vilkastui.Suosittelen testaamaan.
Pakko kertoa, miksi kuvissa silmäni ovat hieman punaiset.Olen katsonut Sillä silmällä (Queer Eye Fab 5) ohjelmaa Netflixistä, uutta tuotantokautta.Herran jestas, että siinä saa nauraa ja itkeä.Minullahan on se, että en kestä itkemättä katsoa kun mies itkee ja siinä on kyllä saanut nyt itkeskellä oikein urakalla.Parasta on, että on itketty enemmän ilosta kuin surusta.Ihana sarja, iso suositus kaikille!

Bobby, Karamo, Jonathan, Antoni ja Tan.
Taidanpa tästä lähteä katsomaan taas yhden jakson!
Ihanaa maanantaita teille