Dove, herkkäihoisen ilo

Olen jo vuosia ollut Buzzador ja päässyt tutustumaan mitä ihanimpiin tuotteisiin sitä kautta. Tällä kertaa postauksen tuote on yhteistyössä Doven kanssa saatu.
Olen 45 vuoden aikana kokeillut jos jonkinlaista saippuaa ja suihkugeeliä. Osa on tanakkaa, osa lirua. Osassa pitää suurin piirtein aine kaivaa tikulla ulos pullosta, kun taas osa puristetaan tuubista. On aromatisoitua ja hypohajuja, punaisia, valkoisia ja vihreitä kimalteella ja ilman. Kaiken huipuksi joitakin tököttejä olen hankkinut ihan vaan pullon takia. En aineen. Entä se muovin määrä ja irtokorkit.. huh huh. *pyörittää päätään*

Minulle Dove on melko vieras brändi. Olen joskus päässyt kokeilemaan pienen tuubin shampoota ja hoitoainetta. Siinä kaikki. En ainakaan muista, että mitään muuta kokemusta olisi. Vaikka hiukseni rakastivatkin Dovea, jotenkin unohdin sen ajan saatossa. Olen pitänyt Dovea enemmänkin allergisten ihmisten kalliina tuotteena ja tylsänä tuotteena. En edes tiedä, miksi moinen mielikuva. Tai ehkä juuri siksi, ettei Dove myy tuotteitaan glitterihunnutettuina ja kaikissa sateenkaaren väreissä tai siksi, ettei

Lue koko postaus tästä