Ei kukkia minulle tänään kiitos

En ole romanttinen ihminen, joten en odota kukkia syntymäpäivinä, saatikka ystävänpäivinä. Vaikka toistemme huomioiminen on aina positiivinen asia ja huomaavaisuutta voi osoittaa niin monella tavalla. Vaikka, että tein eilen miehelleni mansikkasalaatin ja hän vie autoni pesetettäväksi ennen maanantaista katsastusta. 
Kukkia on ihana saada, mutta en koe niitä tarpeelliseksi, sillä osaan ostaa niitä itse. Rakkauden tekojen tulee muutenkin olla konkreettisempia tekoja, joskus kukkien antaminen voi olla vain pakotettu näytelmä, näytelmä joka ei lämmitä, jos uupuu ne arjen konkreettiset teot. Kukat voivat olla silkkaa sananhelinää. 
Mutta naisten tasa-arvonpäivänä, minä suorastaan hemmoteltu länsimaalainen nainen koen, etten ansaitse kukkia. Koen, että olemme unohtaneet miksi tätä päivää vietetään. Oli jo muutama vuosi sitten pieni nieleminen ystävänpäivän jenkkiläistyneestä kaupallistumisesta, mutta kyseinen päivä on kuitenkin rakkauden juhla monella tasolla, joten kukat sopivat päivän teemaan kuitenkin hyvin. 
Toki Suomessakin naisen euro ei ole vielä sama, kuin miehen euro, mutta koen silti, että omalla kohdalla elän tasa-arvoista elämää, etenkin omassa perheessä. Minulle

Lue koko postaus tästä