Ei mun tarvii mennä salille

Oli aika kun olin tosi innokkaana käymässä salilla. En niinkään kuntosalin puolella koskaan viihtynyt, mutta ryhmäliikuntatunnit olivat minun juttu. Kävin tanssillisilla tunneilla sekä lihaskuntoa kasvattavilla voimatunneilla. Tärkeintä oli rytmi ja suurin syy ahdistukseen kuntosalin puolella taisi olla juuri rytmittömyys. Ryhmäliikunnan lisäksi lenkkeilin koiran kanssa paljon ja oli aika sporttinen olo. Sitten kiinnostus hiipui ja tuntui kuin aika juosta salilla oli kortilla. Tein yötyötä eikä yksinkertaisesti tuntunut olevan tarpeeksi energiaa salilla ravaamiseen. Salikortti vaihtui aktiivisempaan lenkkeilyyn ja kävinkin juoksemassa erilaisia mobiiliappeja hyödyntäen.

Lasten kasvaessa lenkkeily hiljalleen jäi ja nyt tilanne on se, että tietoinen liikunnan harrastaminen on tosi satunnaista. Haluaisin alkaa lenkkeillä vähän säännöllisemmin, mutta olen saanut todeta etten kaipaa voimaliikuntaa juuri lainkaan. Kaipaan arkeen vain enemmän aerobisia lajeja. Miksi?

Viimeisen kuukauden aikana olen todennut, että teen nyt monipuolisempia lihaskuntoliikkeitä töissä kuin koskaan aiemmin. Ennen olin istumatyössä pläräämässä papereita ja tietokonetta, joten lihasosastolla tapahtui lähinnä pakaralihasten lytistymisliikettä, venytysliikettä hymyilylihaksissa ja

Lue koko postaus tästä