EILISEN MEIKKI

Helteet eivät kauheasti ole innostaneet panostamaan meikkiin vaan olen usein vapaapäivinäkin kulkenut ihan arkimeikissä ilman edes silmien rajauksia. Eilen kuitenkin päätin hieman panostaa naamaani, kun lähdimme kaveripariskunnan kanssa Tampereelle.

Silmämeikissä menin edelleen sieltä, mistä aita on matalin ja käytin Dermosilin kulmaväri trioa, jonka sävyjä voi käyttää myös luomiväreinä. Käytän aina kulmissani vain tumminta sävyä paletista, joten vaaleammat sävyt olen ottanut hyötykäyttöön aina osaksi silmämeikkiä. Sävyt ovat niin kauniin vaaleat ja heleät, että ne sopivat arkimeikkiin, mutta myös käyvät hyvin helteisen päivän meikkiin, kun ei tee mieli tehdä tummanpuhuvaa silmämeikkiä.

Huuliin tottakai valitsin NYX Lingerien punan, mutta tällä kertaa korkkasin sävyn, jota en ollut vielä kokeillut – Exoticin. Puna sopi hyvin vaalean silmämeikin kaveriksi, mutta ei ollut tummuudeltaan kuitenkaan liian syksyinen.

Vaikka olikin mukavaa meikata hieman paremmin pitkästä aikaa, niin oli kyllä vapauttavaa puhdistaa kasvot illalla päivän päätteeksi. Näissä lämpötiloissa kunnon pakkelit tuntuvat vain hieman ahdistavilta. Onneksi kohta on syksy ja meikissäkin alkaa kaipaamaan

Lue koko postaus tästä