Ekologinen hotellivaihtoehto

YHTEISTYÖSSÄ GREENSTAR HOTEL JYVÄSKYLÄ 
Olin tällä viikolla käymässä Jyväskylässä osaksi työasioilla, osaksi omilla asioilla. Oli aivan huikean mahtavaa palata kaupunkiin, jonne liittyy niin paljon muistoja. Voit siis myös lukea, että ne vauhdikkaat opiskeluvuodet, jolloin naurettiin, hörpittiin siideriä, juhlittiin haalareissa, rakastuttiin, erottiin, itkettiin, saatiin töitä, tehtiin töitä, matkustettiin ja mitä vielä? Tunsin oikeasti ihan latautuvani noiden kaikien muistojen myötä ja samalla sai hienoa perspektiiviä siihen, miten pitkälle tuoltakin ollaan tultu – olenhan nyt kahden ihanan pojan äiti, kivalla alalla töissä ja saan kirjoittaa tätä blogia jo kuudetta vuotta. 
Lisää latautumisen tunnetta antoi yöpyminen hotellissa, joka oli minulle uusi tuttavuus, mutta menen takuulla uudelleenkin. Tämä hotelli nimittäin rehellisesti vei minun sydämen ihan täysin. 
Voiko ekologinen olla edullista? 
Ekologinen vaihtoehto on yleensä hyödykkeestä huolimatta aina hieman kalliimpi. Vastuullisesti tuotetut materiaalit ja toimintamallit kun yleensä vain maksavat hankintoina enemmän. Ja mielestäni on ihan ok maksaa niistä myös enemmän. Olinkin hieman skeptinen tämän GreenStar-hotellin suhteen. Jos hotelli väittää olevansa

Lue koko postaus tästä