Ekologisia ruokahetkiä pikkuisille

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: KIDDEX
Et varmasti sinäkään ole välttynyt viimeaikoina pinnalla olleelta muovikeskustelulta? Mikromuoveja kasvojenkuorinnasta ja urheiluvaatteista sekä maailman meriä kuormittavia muovipussiriuttoja. Muovissa tosiaan on tuhansia ainesosia, joiden vaikutuksia ihmisiin ja luontoon on vasta alettu selvittämään. 
En itse kuulu fanattisimpiin muovin välttäjiin, mutta allekirjoitan sen, että muoviin on hyvä suhtautua varauksella. Esimerkiksi Evira suosittaa Suomessa luopumaan vanhoista muoviastioista ja vaihtamaan muoviset säilytysrasiat keraamisiin tai lasisiin. Mutta mitäpä teet, kun ruokapöydän ääreen istuu vauhdikas taapero, jonka käsissä lautanen päätyy usein lentäväksi lautaseksi ja lasia hivutetaan pöydän reunalle kuin tutkimusmielessä, että missä vaiheessa se kippaa. No, ennemmin tai myöhemmin se päätyy lattialle. Kun parketti tulvii jo maidosta, ei siihen kaipaa sekaan enää lasin sirpaleita. 
Ratkaisu voi löytyä BIOmuovista. BIO-mikä? 

BIOmuovi, joka ei olekaan muovia 
BIOmuovi valmistetaan luonnonmukaisista raaka-aineista, kuten maissista, punajuuresta ja hirssistä. Vaikka nämäkin eKoalan astiat muistuttavat muovia, on niiden kemiallinen koostumus täysin erilainen. BIOmuovi on 100% biohajoavaa, joten sen voi käyttöiän päätyttyä vaikka kompostoida! 
Me saatiin testiin

Lue koko postaus tästä