Ekologisia vaihtoehtoja kodin puhdistukseen

*tuotteet saatu

Ecokoti on pieni kotimainen yritys Varkaudesta, jolle luonto on sydämen asia ♥Yritys pyrkii hankkimaan kaiken tuotantoon tulevan materiaalin Suomesta tai mahdollisimman läheltä, sekä kierrättää kaiken pakkausmateriaalin unohtamatta jätteiden lajittelua.
Sitä mitä Ecokoti ei itse voi valmistaa, hankitaan vain jos tuote täyttää saman ideologian kuin yrityksellä on.Kun yrityksen arvoja ovat mm kotimaisuus, kierrätys, asiakastyytyväisyys, ympäristöystävällisyys sekä luonnon ja eläinten suojelu, se näkyy asiakkaalle turvallisina, luotettavina tuotteina ja tälläiseltä yritykseltä ostoksia tehdessä tietää tukevansa sekä kotimaista yrittäjyyttä että suojelevansa luontoa.
Arvostan niin kovasti kaikkia näitä kaikkia em ominaisuuksia, että sydämessä läikähtää  lämpimästi saadessani kertoa teille tästä yrityksestä ja näistä tuotteista.
♥ ♥ ♥
Kaikki tuotteet kehitetään ja kokeillaan itse ja Ecokoti onkin herättänytkin henkiin elokologisia ajatuksia vuosikymmenten takaa, valmistamalla tuotteita joita meidän isovanhemmat ovat tehneet aikanaan. 
Tuotteilla on kestopakkaukset jotka ovat niin kauniita että niitä voi säilyttää esillä.Simppeliä ja samaan aikaa tyylikästä!
Ecokoti-tuoteperheelle on myös myönnetty Avainlippumerkki.
Minusta ekologisuus on parhaimmillaan arjen pieniä valintoja, joita ekoteoiksikin voidaan kutsua.Valintoja, ostanko ehkä

Lue koko postaus tästä