Elämä on yhtä blogijuhlaa! Tampereen yö vie Naimaan ja herkuttelemaan.

*Kaupallinen yhteistyö

Juhlittiin tuossa alkuvuodesta perinteisiä pikkujouluja Kaksplussan blogiverkoston voimin. Paikkana tietty tuttu ja turvallinen Tampere, johon ollaan jo kolmevuotta peräkkäin päädytty järjestämään nämä kemut. Tampere on paikkana mulle aika tuntematon ja onnistuttiin Marian kanssa myös eksymään tullessa. Minähän vanhana Tampere-reissaajana (käynnit laskettavissa yhdellä kädellä..) luulin löytäväni parkkihalliin johon vähän eksymällä päädyin vuosi sitten.

Aloiteltiin päivä tosiaan hylkäämällä auto parkkiin ja suunnaten Omena-hotelliin, mistä kirjoitinkin vähän isomman postauksen. Yöpymisenä paikka oli superjees vaikka muuten seuraavana aamuna ei kauheasti naurattanut. Aikaistettiin päivää hieman että saatiin tavarat hotellin huomiin ja suunnattiin siitä bussiin, jolla päästiin Ideaparkkiin mihin oli suunniteltu vähän kaikenlaista meidän päänmenoksi.

Pirkanmaan tanssiopisto järjesti meille huikean High heels-tanssitunnin. Minä tosin olisin sulautunut paremmin joukkoon jos oltaisiin vedetty tanhua, mutta oli ihana hypätä vähän (todella vähän..) mukavuusalueelta. Opettaja Manu Uimi oli mahtava persoona, ja jos asuisin yhtään lähempänä menisin tunnille ihan vaan hänen takiaan 😀

Kuva: NEA, @neannii

Tanssitunnin jälkeen jatkettiin matkaa Ideaparkin yläkerroksessa sijaitsevaan kokoustilaan.