Elämä pikkujoulujen jälkeen

Loppu kuukausi olikin täynnä ihania juhlia. Omalta osaltaan pikkujoulukausi alkoi upealla 10 ruokalajin illallisella Ventunossa rakkaiden ystävien kanssa. Taisikin olla ensimmäinen kerta, kun oltiin tällä porukalla ihan vaan syömässä hyvin ns. ”pikkujouluissa”. Mutta oli kyllä erittäin hyvää vaihtelua ja ruoka oli ihan super hyvää.

Tämän jälkeen pikkujoulukausi jatkui myös hyvän ruuan ja stand upin merkeissä ihanalla mammaporukalla. Mikään ei ole rentouttavampaa kuin nauraa sydämensä kyllyydessä pari tuntia. 
Kolmannet pikkujoulut olivatkin sitten jo astetta rankemmat ja ne vietettiin työporukalla. Ilta alkoi Ravintola Ultimasta, jossa meillä oli tarjolla maistelu menu. Tästä ilta jatkui yön pikkutunneille asti Apollon puolella. Työkavereita on aina hauska nähdä myös työn ulkopuolella, sillä sillon pääsee höpisemään ihan muitakin juttuja kuin työjuttuja. 
Ihania ravintola elämyksiä täynnä siis loppuvuosi ja en valita, sillä rakastan uusia makuelämyksiä ja varsinkin jos siinä samalla pääsee pakoon hieman arkea kotoa.


Matkustaessa bussilla kohti juhlahumua mieleeni hiipi ajatus siitä, kuinka kivaa tämä on kun lapset kasvaa ja voi huoletta

Lue koko postaus tästä