Elämäni aakkoset 2017


Aurinko, kaikissa muodoissaan. Auringonnousut ja -laskut, kirkkaat kesäpäivät, repaleisen pilviverhon välistä pilkistävät säteet.. Kaikki kelpaa!
Blogi, josta on muodostunut kuluneen vuoden aikana tärkeä harrastus, tai ehkä peräti pikemminkin elämäntapa. Bloggaamisessa saan yhdistää kaksi suurta rakkauttani: kirjoittamisen ja valokuvaamisen.
Cavalier Kingcharlesin spanieli, ensimmäinen ja tähän mennessä ainoa koirani, jota välillä vähän ikävöin (ainakin aina cavaliereita bongatessani) siitä huolimatta, että vanhuuden lopulta kukistama koiraherra on ollut paremmilla metsästysmailla jo useamman vuoden.
Dolce vita, ihana elämä, sillä sitä se elämä kuitenkin enimmäkseen on – tai niin ainakin koetan siihen suhtautua. Meidän elämänlankamme on niin ohut ja elämämme niin sattumanvarainen, että jokainen päivä on eräänlainen ihme.

Elokuvat, yhteinen pieni harrastuksemme. Viimeisen vajaan kymmenen vuoden aikana elokuvia on tullut katsottua useita satoja. Ei ole mielentilaa tai hetkeä, johon hyvä elokuva ei sopisi.
Fotot, eli tuttavallisemmin valokuvat. Asia, josta nautin, vaikken vieläkään ole kunnolla perehtynyt järjestelmäkameroiden saloihin tai muuhun konstailuun. Sen sijaan räpsin riemukkaasti menemään. Välillä menee pieleen, useimmiten onneksi ei.
Goji-marjat

Lue koko postaus tästä