Elämäni musiikki/Music of my life: Duran Duran

(text in English below, as well as links to 3 songs)

Olen paljon peilannut elämääni musiikin kautta. Musiikkikappaleet puhuttelevat minua joko lyriikkojen  kautta tai sitten niin että jokin kappale liittyy johonkin tilanteeseen niin voimakkaasti, että se jättää muistijäljen.

Ensimmäinen lempibändini oli Duran Duran. Muistan taaperona kuulleeni ainakin Girls on Filmin joltain televisiokanavalta,  ja se oli rakkautta heti. Musiikkivideot olivat niin jänniä ja tapahtumarikkaita, että ne viehättivät yhdistettynä musiikkiin, Toki meni vuosia ennen kuin oikeasti tajusin musiikista yhtään mitään. Rakkaus Duran Duraniin on jatkunut tähän päivään, lähes koko elämäni siis. On aikoja, jolloin bändi on ollut taka-alalla, mutta teininä ja nuorena aikuisena bändillä oli hyvin suuri merkitys elämässäni. Duran Duran oli ensirakkauteni ja John Taylor oli ensi-ihastukseni, tämä edelleen miellyttää silmääni 😀 .

Kahdeksannella luokalla löysin paikallisesta divarista Duran Duranin kasetteja joita minulla ei ollut. Löysin useita fantastisia  kappaleita, joita en ollut aiemmin kuullut. Melko lailla koko kahdeksatta ja yhdeksättä luokkaa väritti punk ja

Lue koko postaus tästä