Elämäni pieni unelmalista

Hei taas,  Mietin ohimennen unelmiani ja niitä ei ole enää kovinkaan montaa toteuttamatta. Tässä niistä muutama tärkeä.Olen saanut etenkin matkailun saralla toteuttaa unelmiani ja olen siitä valtavan kiitollinen.

Haluaisin matkustaa vielä ainakin Kolumbiaan ja idän johonkin erikoiseen valtioon, kuten Nepaliin, Kirgistaniaan tai Pohjois-Koreaan.

Tuntea tuulen vireen kuumailmapallossa matkatessa vaikka Helsingin kattojen yllä ja olla taloudellisesti vapaa tekemään yllättäviäkin suunnitelmia. Olen sen verran kovasti tehnyt töitä, että olen hyvällä matkalla jo tätä kohti. Haluaisin myös tuntea olevani rakastettu, en ole koskaan saanut kokea oikeaa ja aitoa rakkautta ihmissuhteissani ja vastarakautta. Olla se yksi ja ainoa nainen, enkä aina se toinen tai kolmas vaihtoehto. Se tunne on varmaan aikalailla huumaava ja mukaansatempaava, kun saa heittäytyä rakkauteen. Sen voin kertoa, että aina on kumminkin oltava jotain pientä säpinää…sitä kun ei tiedä, mihin se lopulta johtaa.
On muistettava sydän, asioissa joita tekee. Elämän tulee olla turvallista ja siinä tulee olla pysyvyyttä. Tärkeää elämässä on aito rakkaus ja rakkaus

Lue koko postaus tästä