Elämys: Elvis Presley * The Wonder of You-konsertti

Voitin Fullsteamin Agencyn ja Ilta Sanomien arvonnassa VIP-liput Elvis-  The Wonder of You-konserttiin. Tsekkiläinen sinfoniaorkesteri soitti upeasti Elviksen kappaleet ja screenillä näkyi Elviksen konserttitaltioinnit.  Elviksen musiikki on tullut elämääni verenperintönä edesmenneen isäni kautta.  Meillä kotona kuunneltiin paljon erilaista musiikkia, Elviksestä Abbaan ja Rolling Stonesiin.

Elviksen konsertti oli niin huima, kuin  olisin ollut elävän Elviksen konsertissa, tunnelma oli niin huumaavan intensiivinen. Sitä ei voi kuvailla, se täytyy kokea. Oli upeaa päästä jakamaan tämä upea elämys äitini kanssa, olen tästä todella kiitollinen. Priscilla kertoi Elviksestä tunteikkaita juttuja ja konsertti oli kuin olisi seurannut Elviksen elämäkertaa. Todella tunteikas ja koskettava, niin lämminhenkinen.

Pääsin tapaamaan konsertin jälkeen upean Rock´n Rollin kuninkaan ex-vaimon Priscilla Presleyn, tapaaminen oli todella ikimuistoinen. Priscilla ihasteli korvissani olevia ViaMinnetin poronnahkaisia korvakoruja ja annoinkin Priscillalle mustasta poronnahasta tehdyt Viaminnet-korvakorut.
Tämä oli elämänkokoinen elämys!
Löydät jutun Ilta Sanomien sivuilta, klik!

Kuva:Zdenko Hanout

Lue koko postaus tästä