Elizabeth Arden – White tea

*Body cream ja deodorantti saatu
Taisin jo maaliskuun kosmetiikkasuosikeissa mainita että olen aivan täysin ihastunut Elizabeth Ardenin White tea tuoksuun. Siksipä olin ihan onnesta mykkyrällä, saadessani saman tuoksulinjan vartalovoiteen ja deon testiin.
Miten voikin jokin tuoksu lumota näin täysin?Mä ihastun tuoksuihin hyvin harvoin, mutta tämä on sellainenjoka kuuluu nyt jokaiseen päivään eikä ole kertaakaan aiheuttanutmitään tuoksuherkkyyden oireita mikä sekin pieni ihme.
Vaikka olen rasvannut tällä ihanalla, kermaisella vartalovoiteella, laittanut dödöä kainaloon ja suihkauttanut tuoksua, olen ollut täysin oireeton.
Tuoksussa on raikasta mandariinia, ripaus suolaa ja viileää merituulta,aavistus myskiä, mutta vain aavistus ja se tekee siitä ihananpehmeä ja lämpimän.
Sydäntuoksussa lämmittää valkoinen tee, turkkilainen ruusu sekä paragualainenmateuute jotka yhdessä suorastaan hemmottelevat.Elizabeth Arden deodorantti
Elizabeth Arden Body Cream


Mä vain jaksaisin hehkuttaa tätä tuoksua päivästä toiseen ♥Tässä on ihana kylpeä päästä varpaisiin joka päiväja samalla kotoiluunkin tulee ripausarjen luksusta.
Mikä on sellainen tuoksu, johon sä oot rakastunut ensi nuuhkaisulta ihan täysin?
Maikku
Mansikoitajavaahtokarkkeja

Lue koko postaus tästä