Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen monelaisia yrityksiä, yhteisöjä, Alkutuottajista lähtien.Messuväkeä oli huima määrä ja en muista, koska olisin viimeksi ollutkaan tuollaisen hulinan keskellä.
Sain muutamaa viikkoa ennen tapahtuman virallista päivää bloggaaja passin näille ihanille messuille. Lisäksi sain vielä blogiinikin kolme lippua arvottavaksi. Toivottavasti onnelliset voittajat saivat lippunsa ja pääsivät nauttimaan messujen tarjonnasta.
Messut oli koottu hyvin kasaan ja osastot olivat selkeät ja niitä oli kiva kiertää, katsella.Paljon oli nähtävää, mutta kaikki se mitä lähdettiin katselemaan kerittiin käymään yhden päivän aikana läpi.Miestä kiinnosti metsäpuoli: metsäkoneet, mönkijät, ja tuottajat. Itseäni kiinnosti: kädentaidot, maatalous- ja eläimet.
Hieno tapahtuma ja aivan ihana kokemus. Mikäli tapahtuma järjestetään uudelleen niin tämä akka tietää ajoissa alkaa suunnittelemaan jälleen Helsingin reissua.
Lauantai aamuna heräsin 4.30 virkeänä kuin peipponen. Koskahan olisin viimeksi herännyt näin aikaisin ja näin innokkaana? En todellakaan muista.
Miehen kanssa lähdettiin messuilemaan kahdestaan ja pojat jäivät kotivahdeiksi.Joskus sitä on hyvä mennä vähän kahdestaan

Lue koko postaus tästä