Elokuun Bette box

Niin vaihtui kuukausi ja taas on Bette boxin aika. En tiennyt yhtään mitä odottaa, joten avoimin mielin pakettia availin. Se oli aika painava, joten oletin että jotakin nestettä siellä ainakin on.

Saate vihjaa paluusta arkeen, hiusten ja vartalon lisäkosteutuksesta joista tosiaan kumpaankin olen satsannut, auringon paahtama iho suorastaan vaatii kosteutusta, samoin hiukset.

Mennäänpä avaamaan elokuun Bette box💗


Päällimmäisenä  boxissa on LOVE BEAUTY and PLANET:n VOLUME & BOUNTY shampoo ja hoitoaine (100ml kumpikin) . Kumpikin sisältää kookosvettä ja mimosan kukkaa ja tuoksu on taivaallinen. Pullo on 100% kierrätysmateriaalia mistä propsit ja koostumus ei sisällä silikooneja. Tuotelupaus on hiukan enemmän rakkautta sekä sinulle että maailmalle. Pidän ajatuksesta, se tuotteen ensivaikutelmasta että eettisyydestä. Jess.
Tämä tulee heti testiin ja kaupoissa myytävänä n 9,90€/400ml puteli.

DOVE on ikisuosikki, mutta itseasiassa nyt ei taida olla muita sarjan tuotteita käytössä kuin itseruskettava joten olikin aika saada uutta DOVE:lta. Tämä vartalovoide tuoksuu myös herkulliselta mangolta  ja tämänkin korkkaan heti suihkun jälkeen. Tuoksu on

Lue koko postaus tästä