ELOKUUN BETTEBOX

Hain eilen illalla Betteboxin kotimatkalla leffa-illasta ja tällä kertaa en oikeestaan asettanut sen kummempia ennakkoajatuksia boxille – olin kuitenkin viestitellyt boxista jo Marjan kanssa ja snäpissä nähnyt mitä Marjan boxissa oli ollut. Jotenkin toivoin, että pitkistilaajille olis ollut jotain pientä extraa – vai oliko se extra kuitenkin toi Glamlinin koodi, jota en tule kuitenkaan käyttämään.. hmm..? Tässä kuussa boxit kähti liikkeelle tosi myöhään ja tuntuikin tosi hassulta, että kuinka lähetysaika voi vaihdella joka kuukausi. Pääasia, että tuli kuitenkin, mutta jotenkin toivoisin hieman tarkkuutta tähänkin.
Nopealla vilkaisulla boxi on vähän ehkä pliisu, kun ei noi alekoodit yleensä houkutele ihan hirveästi.Tai sitten pitäis vaan tutustua niihin paremmin. Ehkä. 

Ilmeisesti tämä naamio ja alla olevat meikkisienet oli kohdennettu erityisesti pitkiksille, mutta näitäkin oli molempia määräaikaisen tilaajan boxissa, joten ilmeisesti ei ihan mennyt kohdennukset oikein, koska Marja otti määrä-aikaisen tilauksen ja nämä näin jo aiemmin snäpissä.. 🙂
En ole aiemmin kokeillut Yes to:n naamioita ja muitakaan tuotteita,

Lue koko postaus tästä