Elokuun hame

KIMONO&TOP BIKBOKMAXI SKIRT FROM NEW YORKBAG&SHOES MICHAEL KORS

Kivaa syyskuun neljättä! Mun piti tulla jakamaan teille jo sunnuntaina kesän suosikit, mutta en ennättänyt työstää koko postausta. Se on edelleen työnalla, joten heitetään tähän väliin nyt elokuinen asukokonaisuus. Joka elokuu blogissani vilahtaa erilainen asukokonaisuus, joka on koottu juurikin tämän mun elokuun hameen ympärille. Tää on todella vanha löytö, jonka tein vuonna 2013 New Yorkista, jostain pikkuputiikista.

Mulla on samainen hame myös mustana ja sitä tulee pidettyä ihan pitkin kesää, mutta jotenkin tämä viininpunaisen värinen yksilö päätyy ylle ainoastaan elokuussa ja ehkä joinakin syksyisinä, mutta vielä melko lämpöisinä päivinä. Just tällaisina, mitä tässä syyskuun alussakin on ollut, melkein helle! Se on se tää viininpunainen, mitä mä rakastan näin loppukesästä ja syksyisin.

Tässä asussa poikkesin kyllä reilusti nyt omalta mukavuusalueeltani. En ole koskaan mieltänyt yhdistää pitkää hametta mihinkään pidempään takkiin, pusakkaan tai kimonoon. Tuona päivänä sää oli vähän vilpoisa tuulen takia, mutta takkia ei silti tarvinnut.

Lue koko postaus tästä