Elokuun kosmetiikkasuosikit

Olen pyrkinyt pitämään tässä vain kolme suosikkia per kuukausi, muttaminkä sille voi jos löytääkin neljä joista haluaa kertoa.
*tuote saatu blogiin
♥♥♥
SVR silmänympärysvoide on tarkoitettu erityisesti herkille, ärtyneille luomille.Silmäni ovat aika herkät ja sy-iho kuivuu erityisesti talvisin mutta tämä on sopinut mulle loistavasti.Tuote on sen verran ohut, että se on helppo levittää ja imeytyy nopeasti, kumpikin ominaisuus mulle tärkeitä.Tuotteen sain kevään LF-kauneusboksista.

*NURME suihkutettava kamomillavesi kasvoille on oivallinen kosteuttaja ja raikastaja kesäpäivänä.Tosin, käytän tätä jo aamulla iholla ennen voiteita ja päivän mittaan voi suihkaistakasvoille lisää, jos siltä tuntuu. Toimii myös puhdistajana, meikkijäänteetkin saa tällä kätevästi pois.

ESSENCE väritön kulmakarvageeli on ollut Lumenen ruskean rinnalla mun suosikki jo pitkään. Tätä ostin nyt uuden edellisen loputtua, sillä 2,5€ maksava kulmakarvageeli on aivan loistavapitämään itsepäiset kulmakarvani ojennuksessa. Mulla on meinaan ärsyttävän itsepäisen kulmatTähän voi luottaa ja kulmat pysyvät koko päivän tämän avulla siisteinä.


LOVE Beauty AND planet sarjan vartalogeeliä olen hehkuttanu ennenkin, mutta kun tämävaan on niin ihanaa ♥ Koostumus

Lue koko postaus tästä