Elokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Saimpahan tämän valmiiksi, vaikka tuntui että päivät vain lipuu eikä postaukset valmistu ajoissa.Eletään vielä sentään syyskuuta, joten hyvin ehtii ūüôā Kurkataan siis elokuun loppuneisiin kosmetiikkatuotteisiin ja niitäkin nyt riittää.
Osa loppui ihan luonnollisesti, jotkut taas päätyivät käyttämättömyyttään roskakoriin.Jos tuote on sellainen, jonka kehtaa antaa eteenpäin, sen teen mutta osa tuotteista on sellaisia että mieluummin heitän pois, etenkin näin korona-aikana.


Kasvojen puhdistus
Pulpe De Vie//misellivesi  on super riittoisa 400ml pullo ja tykkäsin tästä kyllä. Tuote on lähes tuoksuton ja toimi hyvin puhdistuksen viimeistelyyn sekä kasvojen raikastamiseen 4/5.
Garnier// misellivesi, tämä kaksifaasinen misellevesi oli mulla matkakoossa ja oon käyttänyt tätä aiemminkin. Ihan toimiva tuote 4/5.
Noface// puhdistusliinat on ihan älyttömän hyviä. Koitan välttää yksittäispakattuja tuotteita, koska tätä roskaa kertyy muutenkin, mutta nämä ovat mökki viikonloppuina tosi näppäriä ja puhdasta tulee. Toisella puolella on ”nyppyjä”, minkä vuoksi tuntuu että sillä puolella puhdistaminen puhdistaa perusteellisemmin 5/5.


Kasvojen puhdistus
Anumati Naturals//entsyymiputsari oli oikein miellyttävä kokemus ja varsin riittoisa tuote pienestä koosta huolimatta. 4/5.
Whamisa//öljyputsari On yksi