ELOKUUSSA AION…

Helou taas pitkästä aikaa! Tänään on mulla viimeinen lomapäivä ja huomenna koittaa paluu arkeen. Outoa, että loma on nyt ohi ja uusi sivu elämässä aukeaa. Lukion aloittaminen ei sinäänsä jännitä mua, mutta totta kai uudessa paikassa opiskelu on aluksi hieman outoa ja jännää. Kaikki menee silti hyvin ja uskon, että lukiolla on paljon annettavaa mulle!

Viimeisen lomapäivän ja elokuun alun kunniaksi jaan nyt muutamia juttuja mitä aion tehdä tässä elokuun aikana. Koko blogi jäi hieman hunningolle kesän aikana ja nämäkin tätä postausta kuvittavat asukuvat ovat jääneet kokonaan julkaisematta! Vaikka koulu nyt alkaakin ja se vie paljon aikaa luulen, että samalla ehkä tämä blogikin päivittyy silti hieman tasaisemmin kuin loman aikana, sillä onhan elämässä taas järjestys ja tietyt rutiinit.

Elokuussa aion…

Panostaa jo heti alusta lähtien kouluun. Huomenna koko päivä on itse kouluun ja muihin tyyppeihin tutustumista, mutta perjantaina itse urakka sitten jo alkaakin. Lukiossa kannattaa ottaa niskasta kiinni jo heti alussa ja

Lue koko postaus tästä