Elokuva-arvostelu: Halloween

Kerroin sunnuntain asukuvaesittelyn yhteydessä käyneeni poikaystäväni kanssa viikonloppuna elokuvissa. Kävimme katsomassa lempikauhuelokuviini kuuluvan Halloweenin uusimman jakso-osan. Tästä pääset katsomaan elokuvan trailerin.
Rooleissa:Pääosissa nähdään ensimmäisestä osasta tutut Jamie Lee Curtis ja Nick Castle sekä Will Patton, Andi Matichak, Haluk Bilginer ja Judy Greer. Sivuosarooleja näyttelevät mm. Jefferson Hall, Dylan Arnold ja Virginia Gardner.
Juoni lyhyesti:Naamiomies Michael Myers (Nick Castle) on vainonnut Laurie Strodea (Jamie Lee Curtis) aina siitä asti, kun nainen selvisi Myersin kynsistä halloween-yönä 40 vuotta sitten. Kun mies pakenee vankilasta, Laurie on valmis kohtaamaan hänet viimeistä kertaa.Arvio elokuvasta:En yleensä katso kauhuelokuvia. Halloween on kuitenkin sen lajin elokuvista niitä poikkeuksia, jotka voin katsoa monta kertaa. Ennen oman arvion tekemistä kävin lukemassa muiden mielipiteitä uusimmasta Halloweenista; joukkoon mahtui sekä haukkuja että kehuja. Itsekin pidin tästä elokuvasta; se oli jatko-osaksi jopa ihmeen onnistunut.
Mennään ensin elokuvan huonoon puoliin: Myersia oltiin siirtämässä toiseen vankilaan. Matkalla hän tappoi vartijan ja auton kuljettajan. Se on mielestäni jo melko kulunut

Lue koko postaus tästä