En ole koskaan

Joskus viime vuoden loppupuolella ainakin Janita Autio ja Arttu teki hauskat ”En ole koskaan” -postaukset niin mää haluan tehä kans! Tää vois olla jopa jatkoa aiemmalle ”Tätä et tienny minusta x 15” -postaukselle, koska uusia lukijoita on tullut remmiin niin eihän me vielä sillain tunneta! Ja tietääköhän kaikki blogiani lukevat ystävänikaan ihan kaikkea…miten on? ūüėČ

En ole koskaan matkustanut Euroopan ulkopuolella. Oon käynyt Norjassa (lapsena), Ruotsissa, Saksassa, Ranskassa ja Turkissa. Mua kiehtois matkustaa Euroopan maiden lisäksi Yhdysvaltoihin, Uuteen Seelantiin sekä Australiaan, koska siellä asuu sukulaisiamme. Aasian maat eivät ole koskaan oikein kiehtoneet, en osaa sano miksi. Mutta määhän oon ton asian suhteen ihan ummikko, joten never say never! Kohta 6 (kuuteen!) vuoteen ei ole ollut mahdollisuutta matkustaa Suomen rajojen ulkopuolelle (mikäli Haaparantaa ei lasketa). Matkakuume on aika korkeella.
En ole koskaan kirjoittanut tavakseni päiväkirjaa. Joskus sain lahjaksi päiväkirjan, kirjoitin siihen ehkä muutaman illan ajan ja sitten lopetin, koska pikkuveli rikkoi lukon ja luki mun salaisuudet.

Lue koko postaus tästä