Enkelit ystävinä

Elä rakkaudesta ja kuuntele intuitiotasi. Siinä kiteytyy tämän kirjan syvin olemus. Sanni Nevalaisen kolmas enkelikirja Enkelit ystävinä on enkelitrilogian itsenäinen päätösosa. 
Enkelit ystävinä on kuten muutkin trilogian osaset, hyvin valon, ilon ja rakkauden täyteinen. Sanni kirjoittaa ja kohtaa lukijansa lempeydellä ja lämmöllä. Hän tutustuttaa meidät (jo tutuksi tulleisiin) arkkienkeleihin ja muihin valon ja rakkauden enkeleihin, mutta uutena myös lohikäärmeisiin.
Kirja on täynnä erilaisia tehtäviä ja harjoituksia, joiden avulla voimme harjoitella yhteydenottoa puhtaan valon olentoihin. Saamme myös vahvistusta maadoittumisen ja suojausten tärkeydestä. Kirjassa on paljon myös Sannin enkelikurssilaisten lopputöitä ja ajatuksia, joita oli mukava lukea. On aina mieltä avartavaa lukea erilaisten ihmisten ajatuksia ja mietteitä itseä kiinnostavista aiheista.
Enkelit ystävinä -kirja sisältää paljon hyödyllisiä harjoituksia, joiden avulla voimme kasvaa ja puhjeta täyteen kukkaan, löytää sisäisen voimamme, hoitaa sisäistä lastamme ja oppia rakastamaan pyyteettömästi. Opimme myös löytämään oman henkisen tiimimme.
Kirjan tehtävistä nousi muutama sellainen, joille erityisesti koen tarvetta toteuttaa. Niistä mainittakoon mm. negatiivisten siteiden katkaisu,

Lue koko postaus tästä