Ensikertalaisena Matkamessuilla


// lippu Matkamessuille saatu
Olin viime viikonloppuna Matkamessuilla Helsingin Messukeskuksessa. Minulla oli messuseuranani roadtrip ystäväni, jonka kanssa lähdimme messuilta etsimään inspiraatiota kesän reissua varten. Matkamessut ovat Pohjois-Euroopan suurin matkailutapahtuma, joka on jokseenkin vaikea ymmärtää, että meillä täällä Suomessa pidetään tällaisia valtavia tapahtumia.
Lauantai
Jäimme Pasilassa pois junasta ja lähdimme kävelemään Messukeskukselle. Ilmeisesti sivistyksessäni on jonkinlainen aukko, sillä en ole hoksannut Messukeskuksen sijaitsevan aivan Pasilan aseman vieressä. Josta päästäänkin siihen, että visiittini Messukeskukseen oli ensimmäinen sitten eräiden Studia-messujen, joihin muistan osallistuneeni joskus koulusta. Oli siis ehkä jo aikakin käydä tutustumassa!
Olimme lauantaina Messukeskuksen ovella puolen päivän aikoihin, olin hypännyt junaan Tampereelta kympin maissa. Väkeä virtasi yhtä matkaa kanssamme kohti messuja, mutta ovilla ei kuitenkaan ollut mikään ruuhka. Ensimmäisenä lähdimme katsastamaan kotimaanmatkailun puolta. Vastaan tuli paljon tuttujen paikkojen näytteilleasettajia, mutta myös monia uusia tuttavuuksia. Keräsimme hyvän määrän erilaisia esitteitä. 


 Messuilla pääsi osallistumaan kaikenlaisiin arvontoihin ja mekin muutamiin arvontalippuihin raaputimme nimemme. Kävimme myös Maata pitkin – lavalla kuuntelemassa

Lue koko postaus tästä