Ensikokeilussa Kiara Sky Dip Powder

Kirjoitetaanpas ensin vähän alustusta tälle rakennekynsiaiheelle. Mulla on aina ollut pientä kiinnostusta rakennekynsien tekemiseen. Joskus olen jopa hommannut geelitarvikkeet uunia myöten mutta myin ne kuitenkin eteenpäin koska en halunnut ”pilata” omia kynsiä niillä, saati sitten muiden vaikka ystäviä löytyi, jotka olisi luovuttaneet kätösensä lainaan koska ei ollut mitään järkeä ilman minkäänlaista kokemusta tai esimerkkiä tehdä niitä.

Mulla on itsellä aina ollut vahvat ja terveet kynnet, eikä pahemmin ole liuskottumia tai muita pitkäaikaisia ongelmia. En ole siis kokenut tarvetta tehdä itselle tai otattaa rakennekynsiä koskaan, siksi en ole koskaan oikein edes perehtynyt sen kummemmin tähän osa-alueeseen. Kiara Sky Dip Powder sai mun tuntosarvet kuitenkin nousemaan ylös. ”Akryylien vahvuus, geelien pysyvyys ja kynsilakkojen helppous”. CesarsShopin Kiara Sky fb-livelähetykset lähes pakotti mut tilamaan aloituspaketin… ja tässä sitä ollaan. 
Ei, en ole tehnyt edelleenkään rakennevahvistuksia itselle vaan onneksi lähipiiristä löytyy näitä ihania ihmisiä, jotka haluavat olla mun harjoituskäsinä ja antaa mulle mahdollisuuden tutustua ihan uuteen aluevaltaukseen tällä

Lue koko postaus tästä