Ensimmäinen äitienpäivä nelihenkisenä perheenä


* Yhteistyössä Ravintola Backas 
Toukokuun toinen sunnuntai vuosi sitten olin vielä yhden lapsen äiti. En ole koskaan potenut erityistä vauvakuumetta, mutta ajattelin, että varmaankin äitiys on sellainen asia, joka tässä elämässä kannattaa kokea. Jos siihen annetaan mahdollisuus. Muutama vuosi Nooan syntymän jälkeen alkoi mielessä pyöriä ajatus toisesta lapsesta. Jotta olisi Nooalle joku, jonka kanssa jakaa tätä elämää ja katsella yhdessä maailmaa. Joku, jonka kanssa pidetään enemmän tai vähemmän tiiviisti yhteyttä aina vaippaiästä viisaisiin vuosiin saakka. 
Niin, vielä vuosi sitten Luka oli piilossa masuni sisällä. Odotimme jo hänen saapuvan pian, mutta vauvahan viihtyi yksiössään aina juhannukseen saakka. 
Elämä nelihenkisenä perheenä on meille unelmien täyttymys. Emme haaveile useammista lapsista ja olen tosi kiitollinen siitä, että veljillä on toisensa. Luka on ollut suhteellisen helppo vauva, mutta muutos on silti välillä aiheuttanut kipuilua. Riittämättömyyden tunne on tuttu kaveri, kun täytyisi olla läsnä kahdelle eri ikäiselle lapselle. Pitää huolta kodista. Pitää huolta itsestään.
Monesti iltaisin tai viikonloppuisin minä kaipaan

Lue koko postaus tästä