ENSIMMÄINEN VIIKKO KESÄLOMAA TAKANA

Hei ihanat! ♥ Niinkuin otsikkokin sen jo kertoo, vietän tällä hetkellä kesälomaani ja ensimmäinen lomaviikko onkin jo takanapäin. Toukokuu oli säiden puolesta ihan hullun hyvä, ja olen niin iloinen että lomallenikin sattui noita ihanan helteisiä päiviä. Ensi viikolla sää hieman viilenee, joten en laita ollenkaan pahitteeksi, että nyt viikonlopulle on vielä yli +20 asteen kelejä tiedossa.

Mitä kaikkea ensimmäiseen lomaviikkooni on sitten mahtunut…
…Auringosta nauttimista ja ensimmäiset rusketusrajat. Tämän viikon alussa oli muutama ihanan helteinen päivä, ja päätin ottaa niistä kaiken ilon irti ja viettää ensimmäiset kunnon rantapäiväni loman kunniaksi. Vielä hetki sitten ajattelin, etten kehtaa tänä kesänä olla bikineissä julkisella paikalla, koska noh – viimeisen vuoden aikana olen lihonut jonkin verran, mutta sitten päätin että mitä väliä muiden mielipiteillä on, ja kuka oikeasti edes jaksaa tarkkailla suurennuslasin kanssa miltä joku toinen näyttää? Niimpä – ei kukaan.

…Viime lauantainen päiväreissu Helsinkiin ja piknikin viettoa Suomenlinnassa ihanan Lindan kanssa. Ei olla nähty pari kesää

Lue koko postaus tästä