Ensimmäinen yö teltassa

Ensimmäinen yö teltassa oli oikeastaan aika kamala, kylmä ja vähäuninen. Lammelta vihmoi kova tuuli ja kurjet pitivät konserttia viereisellä rannalla. En ole ikinä kuullut vastaavaa huutoa, kuin palosireeni olisi raikanut lammen yllä. Ymmärsimme kyllä aamulla, kun alueelta löytyi aiemmilta retkeilijöiltä pudonnut korvatulppa. Varustelu olikin se asia, mikä erotti meidän perheen pro-telttailijoista. Ensi kerralla tiedämme paremmin. Ja seuraava kerta tulee kyllä karusta yöstä huolimatta.

Vaikka itse yössä ole ollut juurikaan romantisoimisen varaa, oli retki kokonaisuutena mahtava. Yöllä koetut puutteet jäivät lopulta alueen kauneuden varjoon. Vaikka teltan paikka ei ollut käytännön kannalta paras mahdollinen, ei kauniimpaan kohtaan sitä kuitenkaan olisi voinut sijoittaa. Kirkas- Soljanen Seitsemisen kansallispuistossa on upea paikka telttaretkelle, tosin kesällä saa varautua myös muihin telttailijoihin. Mekin saimme yöksi naapurin.

Palaan vielä omassa postauksessa erikseen siihen, miten me varustauduimme retkelle ja miten sitten lopulta omasta mielestä meni. Kävi selväksi, että retkeily on itseasiassa

Lue koko postaus tästä

JAA
Edellinen artikkeliNiitänäitä
Seuraava artikkeliARVONTA-muistutus